Planse de colorat - TOAMNA / Imagini cu Zana Toamna - 16


Cele mai frumoase si interesante planse de colorat despre anotimpul toamna care stimuleaza imaginatia copiilor. Aceste planse pot fi lucrate in diverse moduri, atat colorate cat si pictate sau se poate realiza un colaj aplicand prin lipire diverse materiale(din hartie,din natura). Fiecare plansa poate fi lucrata dupa propria imaginatie. Plansele sunt utile atat pentru educatoare folosindu-le in activitatile de grupa cat si pentru parintii care doresc sa le ofere copiilor de lucru chiar la ei acasa.
Ce trebuie sa faceti?
Alegeti o plansa de colorat,salvati-o in calculator pentru a o putea scoate la imprimanta.Imaginea se va salva in calculator in dimensiune mare.
Oferiti foaia printata copilului dumneavoastra impreuna cu un pumn de creioane colorate,acuarele si pensula sau lipici cu hartie colorata pentru a realiza un colaj.
Se adauga rabdare si imaginatie dupa gustul celui mic.
Cum putem realiza un colaj?
Realizarea unui colaj constă în decuparea, aranjarea şi lipirea unor bucăţi de hartie, panză, sau chiar materiale din natura pe o panza sau pe plansa pe care o alegeti.
Arta colajului a fost dezvoltată pe la 1910 de Georges Braque şi Pablo Picasso cu papiers colles - hîrtii lipite. Printre artiştii cu rezonanţă în arta colajului din secolul XX se numără Andy Warhol, Marcel Duchamp, Gilbert&George, Joseph Cornell, Robert Motherwell, Ben Nicholson, Jacques Villeglé.
Materialele pentru colaj ar trebui să fie curate, non-toxice, fără margini ascuţite şi să nu includă obiecte pe care copilul le-ar putea înghiţi.
Lipirea materialelor se va face cu atentie pentru a realiza un colaj cat mai frumos.
1 / 2 / 3 /


Zana Toamna

Zana Toamna
Zana Toamna

Zana Toamna

2 comentarii:

paulszaszsebes spunea...

Frumoasa postare

Anonim spunea...

Multumesc frumos!

Trimiteți un comentariu